Kutyapanzió

Mindenki életében adódhat olyan élethelyzet, amikor kutyáját nem tudja magával vinni utazásai során, de mégis biztonságban szeretné tudni kedvencét.

 

Magyarországon az üdülőhelyek nem mindig vannak felkészülve a kutyás vendégek fogadására. A nem kutyás nyaralók még nehezen tolerálják az üdülőhelyekre bevitt kutyák jelenlétét. Valljuk be, egyes kutyatartók erre rá is szolgálnak. Ennek a problémának a megoldására kínál alternatívát társaságunk kutyák panzióztatásával.

Kiképzőbázisunkon kialakított kutyapanzióban szállásoljuk el a kutyákat. Gondoskodunk az eb lemozgatásáról és igényeinek teljes kielégítéséről.

A kutyák bármennyire is városban kényszerülnek élni és esetleg idejük nagyobb részét lakásban töltik a természetben való játék, futkározás, szaglászás minden kutya vágya. Ezért is nem kényszerítjük be a nálunk nyaraló kutyákat zárt épületbe, azaz nem szakítjuk ki a természetes közegükből. Nappal  5000 négyzetméteres kertben szaladgálhatnak, barátkozhatnak, alakíthatnak falkát kedvükre, így biztosítva a komfort érzetet kutyád számára.

 

Elhelyezés

Kutyapanziónk tervezése során elsődleges szempont volt a biztonság, valamint a kutyák nyugalmának biztosítása. Kutyák lemozgatására a kiképzőbázis fél hektáros területe még a nagy mozgásigényű ebeknek is elegendő teret biztosít. Tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a fajta társas viselkedés rendkívül jótékony hatással van a kutyákra.

 

Kutyád nálunk felügyelet mellett szaladgálhat, játszhat, ismerkedhet a környezettel. Némi felár ellenében kiképzőnk a kutyaiskola területén, kérésedre engedelmességi és ügyességi képzésben részesíti kutyádat, így idegrendszerét is megdolgoztatjuk. Kialakítottunk egy szökés biztos elkerített kertrészt, melyben a nem összeillő kutyák elkülöníthetőek, hogy ők se kényszerüljenek nélkülözni a szabadság érzését.

Ha idősebb vagy kis mozgásigényű a kutyád, vagy csak nyugalmat szeretnél neki, erre is lehetőséget biztosítunk.

 kutyapanzio (6)                    

Éjszakára az ebeket biztonságuk érdekében kennelekben helyezzük el. Nagyméretű kenneleket építettünk, így elkerülve a szűk helyre való bezártság okozta frusztrációkat.

   kutyapanzió 480270                 

 

 

 
A meleg igényesebb kutyáknak a hőszigetelt és fűtött kutyaházaink téli időszakban is kellemes pihenést biztosítanak a szabad levegőn történő játék és lemozgatás után. Kutyaházaink fűtése termosztátos infralámpákkal történik, melynek fénye és sugárzó hője idegrendszerre gyakorolt nyugtató, betegség megelőző hatása embereknél is bizonyított.

Ellátás, gondozás

Minden esetben kutyakiképző látja el, gondozza a kutyádat. Elsődleges szempontnak tartjuk, hogy szakképzett személyzet gondoskodjon kedvencedről. Egy laikus önmagát „suttogónak” kinevező személy nem biztos, hogy szakszerűen, a kutyák igényeit ismerve és szem előtt tartva látja el kedvencedet.

Táplálás

Többségében az általad hozott táppal etetjük kedvencedet, a tápváltásból adódó gondok elkerülése végett. Mivel cégünk állateledel forgalmazásával is foglalkozik, a táplálék megválasztásában és beszerzésében is tudunk kedvező ajánlatot tenni.

Köztudott, hogy vannak kutyák, akik nem szívesen eszik a tápot, házilag elkészített táplálékhoz szoktak, vagy egyáltalán nem táplálhatók előre készített száraztáppal. Amennyiben előre jelzed, lehetőséget kínálunk az általad meghatározott házilag készített (főtt) táplálék etetésére is.

 

 kutyapanzio2

 

Biztonság, felügyelet

Kutyapanziónk és kiképző bázisunk egész területét távfelügyelettel kombinált riasztórendszer védi, így szavatolva kutyád teljes biztonságát.

Állatorvosunk éjjel-nappal rendelkezésre áll az egészségügyi problémák felmerülése esetén.

 

A szolgáltatás díjáról  itt olvashatsz