Kutyaiskola újra indítás

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Kutyaközpont kutyaiskola újra indítja a csoportos foglalkozásokat május 24. vasárnap. Kérlek benneteket, hogy az alábbiakat figyelmesen olvassátok el mindannyiunk biztonsága érdekében.


– Mindenki saját felelősségére látogatja a kutyaiskolát.

 

– Csak egészségesen gyertek a foglalkozásokra. Aki légúti megbetegedés vagy hőemelkedés/láz tüneteit tapasztalja magán, maradjon otthon!

 

– Érkezzetek egyedül, vagy a Veletek egy háztartásban élők társaságában! A mostani időszak nem megfelelő arra, hogy a rokonaitok, barátaitok nézőként csatlakozzanak.

 

– Figyeljetek a személyes távolságra! Szerencsére nagy hely áll rendelkezésünkre a pályán, óvatosságból tartsatok egymástól nagyobb, 2 méteres távolságot.

 

-A foglalkozások alatt a kutyaiskola területén kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni!

 

– Ajánljuk, hogy csak a saját kutyátokat érintsétek, fogjátok meg. Tartózkodjatok a többiek kutyájának simogatásától.

 

– Edzés után mossatok alaposan kezet, használjatok kézfertőtlenítőt! A foglalkozások során kézfertőtlenítőt biztosítunk.

 

Változások a korábbiakhoz képest:

 

– A kutyaiskolai foglalkozások díja 2.500,- Ft-ra változott, természetesen a szocializáció ingyenes maradt.
Árakról itt olvashatsz >>>>>

 

– A foglalkozások időpontjait a melegedő időjárás miatt fél órával előrébb hoztuk a kutyák érdekében. Erről a weboldalon tudtok tájékozódni.
Időpontokról itt olvashatsz >>>>>

 

Kérünk benneteket, hogy a fentiek figyelembevételével gyertek a kutyaiskolába!