Kutyaiskola Házirend

 Kutyaiskola Házirend

–  Csoportos kiképzések alkalmával a mindenkori kiképzés vezető szervezi és irányítja a foglalkozásokat. A foglalkozásokon résztvevők kötelesek betartani a vezető utasításait.

–  Aki magatartásával veszélyezteti mások biztonságát vagy botrányosan viselkedik és ezzel a tevékenységével felszólításra sem hagy fel az kiutasítható az iskola területéről.

–  Az iskola területén a hatóság által előirt kötelező védőoltásokkal rendelkező állat tartózkodhat, továbbá az állat tulajdonosának gondoskodni kell a rendszeres féreghajtásról és kutyáján a külső élősködök irtásáról /bolha, atka stb./ Az iskola területére fertőző betegségben szenvedő állat behozatala tilos.

–  Minden felvezető köteles kutyájának a megfelelő felszereléséről gondoskodni /póráz, nyakörv, téli időszakban kutyaruha stb./

–  A létesítményt látogatóknak kötelességük a tevékenységük során keletkezet hulladékot, kutya ürüléket a kihelyezett hulladékgyűjtő tartályokba gyűjteni.

–  Kiképzéseken a kutyával foglalkozó személyeknek alkohol vagy drog, tudatmódosító szer fogyasztása tilos.

–  A sporteszközöket mindenki a saját felelősségére használja. A nem rendeltetés szerinti használatból adódóan a kutyaiskolához tartozó eszközökben-tárgyakban okozott anyagi károkat, szolgáltatást igénybe vevő köteles a Sárga Tigris Kft részére megtéríteni.

–  Az iskolában tartózkodó ebek között felmerülő egészségügyi problémák esetén a tulajdonosok vagy a saját választott állatorvosukat kereshetik fel vagy a kerületben rendelő dr. Szabó Zoltánt /Bp. Öntöző utca 12./ gyógykezelés megkezdése érdekében. A gyógykezelés teljes árának a kiegyenlítése az állat tulajdonosát terheli.

–  Kutyák által okozott károkért sérülésekért a felügyeletével megbízott személyt terheli a felelősség.

–  A kiképzések alkalmával készített kép- és hanganyagot a Sárga Tigris Kft.
felhasználhatja marketing célokra.

Sárga Tigris Kft