Tanfolyamok

Start kezdő tanfolyam

Elsősorban kezdő kutyásoknak ajánljuk, akik a kutyanevelés és kiképzés alapjainak elsajátítását tűzték ki célul. A tanfolyam elvégzése után olyan alapot kapsz a hétköznapokban szükséges nevelési és kiképzési ismeretekből, amit otthon egyedül is tudsz majd alkalmazni. A tanfolyam anyagát úgy állítottuk össze, hogy megérthesd a kutyád viselkedésének mozgató elemeit, valamint saját kedvenced vezetőjévé, azaz vezérévé válhass. A tanfolyam során sok gyakorlati példával szemléltetjük a kiképzési, nevelési technikákat. Az elméleti órák alkalmával megtanulod a nevelés és a kutyakiképzés összefüggéseit. Kutyád elsajátítja az alap engedelmesség gyakorlatait, valamint ügyességi tréningben is részesül.

Tovább olvasom>>

Villám tanfolyam

Elsősorban olyan első, vagy leendő kutyatulajdonosoknak ajánljuk, akik nem szeretnék több hétvégéjüket rááldozni a kutyanevelés és kiképzés alapjainak elsajátítására. A tanfolyam elvégzése után egy jó alapot kapsz a hétköznapokban szükséges nevelési és kiképzési ismeretekből, amit majd otthon te is tudsz alkalmazni. A tanfolyam anyagát úgy állítottuk össze, hogy elvégzése után megérthesd a kutyák viselkedésének mozgató elemeit, valamint a legalapvetőbb engedelmes gyakorlatokat meg tud tanítani kutyádnak.
Tovább olvasom>>

 

Családi kutya tanfolyam

 

Olyan kutyásoknak ajánljuk, akik kedvencükre családtagként, azaz társállatként tekintenek. Nem kérdés, hogy csak a kutyanevelés és kiképzés, valamint a kutyatartással kapcsolatos ismeretek elsajátításával biztosíthatod a legoptimálisabb körülményeket kutyád számára. Családi kutya tanfolyamunk 5 hetes időtartama, teljesen felöleli eme területeket. A gyakorlati foglalkozások alkalmával kedvenced elsajátítja az alap engedelmességi feladatok végrehajtását, valamint megtanítjuk neki a kutyafalka társas viselkedésének szabályait.

Tovább olvasom>>