Kutyapanzió XVII. kerületben

Kutyapanziónk Budapesten, zöldövezeti, fél hektáros területen helyezkedik el. A kutyák bármennyire is városban kényszerülnek élni és esetleg idejük nagyobb részét lakásban töltik, a természetben való játék, futkározás, szaglászás minden kutya vágya. Ezért is nem kényszerítjük be a nálunk nyaraló kutyákat zárt épületbe, azaz nem szakítjuk ki a természetes közegükből. Nappal  5000 négyzetméteres kertben szaladgálhatnak, barátkozhatnak, alakíthatnak

falkát kedvükre. Természetesen mindezt felügyelettel, melyet minden esetben kutyakiképzők biztosítanak. Arra is megteremtettük a lehetőséget, hogy a nem össze illő kutyákat is el tudjuk különíteni egy kisebb, zárt, biztonságos kertrészben.

 

kutyapanzio2

Fontosnak tartjuk, hogy nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is kellőképpen lefárasszuk a nálunk panziózó kutyákat, ezért a kutyakiképzők különböző feladatok elvégzésére ösztönzik a kutyákat. Nagyobb mozgásigényű ebekkel a környező erdős területen nagy sétákat teszünk. A 24 órás felügyelet záloga annak, hogy kutyád teljes biztonságban pihenhessen és nyaralhasson nálunk.