Fizetős szolgáltatások

A Kutyaközpont kutyakiképzéssel, neveléssel kapcsolatos ismeretterjesztéssel, bentlakásos kutyakiképzéssel, házhozjáros kutya oktatással, kutyaiskola, kutyapanzió működtetésével foglalkozik.

Az urbanizáció hatása és a felgyorsult életvitelből adódóan a modern kutyatartók más szolgáltatásokat igényelnek, mint régebben. Társaságunk ezekhez a változó igényekhez alkalmazkodva egyre bővülő szolgáltatásokkal áll rendelkezésére megrendelőinek. Munkánk során mindig az állatok jólétét, igényeiknek kielégítését, az emberi társadalommal való összhang kialakítását tartjuk a legfontosabb feladatunknak.

A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat, mely a megbízóink és kedvenceik minden igényét kielégíti.
Tevékenységünk során fő irányvonal a Kutyaközpont birtokában lévő teljes tudásanyag átadása a kutyaneveléssel, kutyatartással, kutyakiképzéssel, kutyaápolással, kutyatáplálással kapcsolatban. Nem titkolt vágyunk, hogy olyan tudásanyaggal vértezzünk fel, ami a hétköznapokban is segítségedre lesz abban, hogy saját kutyád oktatója lehess.

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb szolgáltatást!

Bentlakásos kutyakiképzés               

Kutyakiképzés háznál

Kutyaiskola

Kutyapanzió

Aktív kutyanapközi

Szaktanácsadás

Kutyakiképző bérlés

Túlélni egy kutyatámadást

Napközis kutyakiképzés 

Kölyök kutya kiválasztása