Kullancs riasztó spray

Frontline Spray
frontline spray

A spray formát alkalmazva a Frontline 4 órán belül hatni kezd. Ideális megoldás súlyos fertőzöttség esetén, egészen fiatal kölyökkutyák esetén (2 napos kortól), ill. több, különböző testtömegű állat egyidejű, gazdaságos kezelésére.A Frontline Spray javasolt adagolása 3-6 ml/ttkg. Erős parazitás fertőzöttség, ill. hosszúszőrű állatok esetén 6 ml/ttkg. Permetezzük a készítményt a teljes testfelületre, a flakont az állattól kb. 10-20 cm távolságra tartva. A természetes szőrnövekedés ellenében permetezzünk, figyelve arra, hogy a teljes testfelület fedve legyen, vagyis a szőrzetet a készítmény teljesen átjárja. Az állatot letörlés nélkül hagyjuk megszáradni.

A fej kezelése során, fiatal vagy ideges állatok esetén, javasolt a készítményt a kesztyűre fújni és azzal bedörzsölni. (frontlinecombo.hu)

 

 

Biospotix spray
biospotix spray

A gerániumolaj alapú Biospotix aktív összetevői elzárják az élősködők légzőszerveit, valamint meggyengítik enyvüket és vázukat amellyel az állat bundájához tapadnak. Az élősködők így természetes módon pusztulnak el. A vegyi anyagokat tartalmazó termékekkel szemben a Biospotix természetes formulája biztonságos, és nincs mellékhatása a állatokra nézve. A Biospotix már 3 hónapnál idősebb kutyákon is alkalmazható. Hatékony megoldást kínál az újabb rovarfertőzés megelőzésére, valamint séta közben védelmet nyújt kutyájának más fertőzött állattal szemben. A Biospotix spray egy filmréteggel vonja be kedvence bundáját, mely elpusztítja a bolhákat, kullancsokat és más külső élősködőket. Használata: 30cm távolságból permetezze a folyadékot az állat bundájára öblítés és szárítás nélkül. Fésülje át a bundát, hogy a folyadékból mindenhova jusson. Azonnali hatás, 48 órás védelem.

 

 

Insecticide 2000 spray
insecticide spray

Gyors hatású valamennyi ízeltlábú ellen. Alkalmas bolhák, tetvek, kullancsok, poloskák, valamint hangyák, legyek, szúnyogok, darazsak, csótányok, molyok, pókok elpusztítására. Szagtalan, biológiai maradék nélkül lebomlik, univerzálisan szabad forgalmú irtószerként használható a háztáji, nagyüzemi és a kisállat tartásban. A szórófej elforgatásával nyissuk ki az adagolót és szórjunk finom ködpermetet a rovarok búvó- és tartózkodási helyére úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk.

Az állatokat (növendékeket is) a szőr növekedésével ellentétes irányban kell bepermetezni vigyázva, hogy a permet a szemükbe, szájukba ne kerüljön.

 

 

 

 

Effipro spray
Effypro spray

Effipro bolha és kullancs elleni spray kutyák és macskák részére. Az EFFIPRO hatóanyaga a kipróbált, tesztelt fipronil új formulációja, mely gyors, hatékony és tartós védelmet nyújt. A fipronil egy fenilpirazol típusú inszekticid és akaricid szer, amely elismerten hatékony bolhák és kullancsok ellen. A készítmény bolhásodás ellen kutyáknál maximum 3 hónapig, macskáknál 6 hétig hatásos, kullancs ellen legfeljebb 4 hétig nyújt védelmet (környezeti hatásoktól függően). Az Effipro spray használatával azonnali hatás érhető el még erős fertőzöttség esetén is. A készítmény 2 napos kortól alkalmazható kutyán és macskán egyaránt.