Kutyauszoda

Az úszás természetes mozgásformájának tekinthető a kutyának. Ha természetben élne kutyád, adódhatnának, olyan helyzetek ahol kénytelen lenne használni ezt a képességét. Azt gondolhatnánk, hogy az úszás képessége minden kutyánál magától értetődik. A tapasztalataink azt mutatják, hogy a kutyák nagy része kezdetben nem úszik, csak nem merül el. Az úszás technikájára rá kell éreznie, ebben segíthet az állat vezetője, vagy egy tapasztalt kutyakiképző, akinek ebben is van jártassága. Természetesen akadnak olyan fajták egyedei, akik már az első pillanattól otthonosan mozognak a vízben. Az úszás műtétek utáni lábadozás, nagytestű ebek ízületkímélő mozgatására, egyes vízi munkára tenyésztet ebek ösztönigényeinek kielégítésére, vagy csak az általános kondíciójavításra is ajánlott.

 

 

 

 

 

 

A Kutyaközpont kutyaúsztató medencéje 3 méter széles, 8 méter hosszú és 130 cm mély, mely alkalmas minden nagyságú kutya vízhez szoktatására, műtétek, mozgásszervi betegségekből lábadozó ebek rehabilitációs úszásának lebonyolítására.

 

 

 

kutyauszoda

 

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos medence használatra, ezért minden alkalommal kutyakiképző segítségével használhatod a kutyamedencét. Kutyauszodánkat előre egyeztetett időpontban látogathatod kutyáddal.

 

 

 

 

 

 

Kutyauszoda áráról  itt olvashatsz

 

 

Időpontot foglalni a 06 203708641  vagy a 06 308597781  telefonszámon tudsz.