Aktív kutyanapközi

Az aktív kutyanapköziben kutyád kedvére játszhat társaival szakszerű felügyelet mellett, amíg te a napi teendőidet végzed. Tudjuk, hogy tőled, mint szerető gazdától megkap mindent, amit csak embertől megkaphat egy kutya, de te sem tudod pótolni a fajtársai társaságát egymagad.

A kutyáknak ösztöneikből eredően vágynak rá, hogy társaikkal együtt legyenek. Nincs jobb elfoglaltság számukra, mint hogy a természetben kedvükre szaladgáljanak egy jól összeszokott kutyafalkával. A Kutyaközpontban úgy alakítottuk ki az aktív kutyanapközi helyét, hogy az óriási szabad területen még a legnagyobb mozgásigényű kutya is jólesően kifáradva fog hazatérni otthonodba.

Ugyanakkor a hideg, illetve esős időjárás esetén biztosítani tudunk benti, fűtött, kényelmes helyet a kedvenced számára. A futkározások között kényelmes fekhelyeken lustálkodhatnak kedvükre. A kutyanapközi reggel 08 órától 18 óráig fogad benneteket.

Telefonos bejelentkezés után szeretettel várjuk kutyádat. Telefonszámunk: +36 20 422 9179, +36 20 236 91 27

 

 Amire számíthatsz a Kutyaközpont aktív kutyanapköziben:

 

  • Kutyád szocializálódik, elsajátítja a kutyafalka működésének szabályait.

 

  • A kutyanapközi alatt kutyakiképzők felügyelik a kutyák játékát, viselkedésüket. Koordinálják a rangsort, harmonizálják a kutyák egymás közti viselkedését.

 

  • A kutyanapközi ideje alatt kérhetsz célirányos oktatást is kutyád számára plusz szolgáltatásként.

 

  • Mozgásigényét és a társas lét  iránti vágyát kielégítve megszűnnek, vagy ki sem alakulnak az egyedüllét, bezártság okozta frusztráció tünetei (rombolás, rágás, ugatás).

 

  • A fajtársakkal való játék, szaladgálás során fizikálisan edzetté válik a kutyád. Ennek hatására számos betegség elkerüli, melyek a mozgásszegény életmód velejárói.

 

  • A kutyanapközi időtartama alatt kiképzőink nem csak fizikailag stimulálják kutyádat, hanem ügyességi feladatok tanításával szellemileg is lefárasztják kedvencedet. 
  • Az aktív kutyanapközi végén kutyád lemozgatva, lenyugodva kerül otthonodba, ezek után elmaradhat az esti sétáltatás.

A szolgáltatás díjáról a teljes árlista oldalon tájékozódhatsz   árlista itt>>