Túlélni egy kutyatámadást

Nálunk megtapasztalhatod milyen egy kutyatámadás, 45 percre te is kiképzősegéddé válhatsz.

Ha adrenalin kell, nálunk megkapod!

Védőfelszerelésben, teljes biztonságban küzdhetsz kiképzett szolgálati kutyával a Kutyaközpont által szervezett egy órás programban. A végén garantáltan nem fogsz vágyni az edzőterembe.

Ütős, extrém program akár legénybúcsú előtt, akár a nagyszájú haverodnak, bátynak, apukának, de a vagány hölgyek sincsenek kizárva.

 

Ki nem hallott már a kutyák csibészeltetéséről, melynek során vezényszóra hárítja el a támadást a kutya. Ha igazán bevállalós vagy, te is átélheted, milyen érzés, amikor egy kutya teljes erejéből azon munkálkodik, hogy megtörje a támadásodat. Az 1 órás extrém program oktatónk fejtágításával kezdődik, majd következhet a bemelegítés, hiszen az élmény igencsak igénybe vesz fizikálisan. Az extrém program végén pedig biztosak vagyunk benne, hogy már csak egy kényelmes fotelre fogsz vágyni.

kutyatamadas_prodram (1)

Szépen-fokozatosan hangolunk egymásra téged és a kutyát. Kezdetben megtanulod a helyes mozgást, így lesz időd felvenni a ritmust. Utána jöhet, aminek jönnie kell: teljes öltözet, úgynevezett francia bunda és arcvédő sisak garantálja, hogy megúszd komolyabb sérülések nélkül, mikor rád engedjük a „vérebet”.

A kutyák speciálisan kiképzett ebek, Rottweilerek németjuhász kutyák és staffordshire terrierek. Hogy ki lesz a párod, testsúlyod és alkalmasságod fényében kiderül.

Ha jól teljesítesz, akkor izgalmas szituációkban is kipróbálhatod magad: használhatsz fegyvert a kutyák ellen, vagy próbálhatsz ellopni egy autót. Nem akarjuk lelőni a poént, de nem fog sikerülni. Az extrém program persze vicces is lehet, de komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerd ezt a világot, fontos ismereteket szerezz, és szakszerű kiképzést kapj, hozzáértő emberektől, profi ebek segítségével.

 kutyatamadas_prodram (3)

 

A szolgáltatás díjáról  itt olvashatsz>>>

 

 

Program leírása

Megérkezés a kiképző bázisra

 A Kutyaközpont kutyakiképző bázis külterületen található, Budapest XVII. kerület Összekötő útról közelíthető meg. Külön kérésre, ha igénylitek egy előre megbeszélt találkozási ponttól munkatársunk bekísér benneteket a pályánkra.

Megfelelő öltözet

A program gyakorlati része felér egy közepes edzéssel, melyet még izzasztóbbá tesz a húsz kilós védőfelszerelés. Utána garantáltan nem kell szaunába menned, ezért gondoskodj váltó ruháról. A védőfelszerelés alá pamut pólót, könnyű sportos nadrágot ajánlunk sportcipő kíséretében.

Őrző-védő munka elméletének rövid ismertetése

Kutyáknál a támadás során aktivizálódó ösztönök bemutatása

(kutyáknak évezredek óta veleszületett ösztönök vezérlik, melyekből csak néhányat használunk az őrző-védő munka során, képet kapsz arról, miért is támadnak emberre a kutyák)

Szolgálati kutyáknak tanítható őrző-védő feladatok

(életben igen változatosak lehetnek a kutyás embert ért támadások, valamennyi szituációra felkészíthetőek a kutyák)

Ismerkedés a védőfelszereléssel

Védőfelszerelés szakszerű használatának elsajátítása

Te és a résztvevők szerepe a szituációs gyakorlat során

(átbeszéljük milyen szituációkban fogod kipróbálni magad, különösen annak fényében hogy profi módjára tudj viselkedni az akciók során)

Bemelegítés rövid gimnasztika

Valódi sport tevékenységet fogsz végezni, főleg a kar, váll, törzs izmai lesznek igénybe véve, bemelegítés során ezekre fektetjük a hangsúlyt.

Végezetül túl fogsz élni egy kutyatámadást!

A programra jelentkezni itt tudsz   katt ide >>