Kutyapanzió

Mindenki életében adódhat olyan élethelyzet, amikor kutyáját nem tudja magával vinni utazásai során, de mégis biztonságban szeretné tudni kedvencét.

A Kutyaközpont ennek a problémának a megoldására kínál alternatívát a kutyák panzióztatásával. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében elhelyezkedő területen kialakított kutyapanzióban szállásoljuk el a kutyádat. Legyen a kutyád kistestű, nagytestű, ivaros, ivartalanított, lakásban tartott, meleg igényes, magának való, morcos vagy társaság kedvelő, mi gondoskodunk az igényeinek teljes kielégítéséről.

Elhelyezés

Kutyapanziónk tervezése során elsődleges szempont volt a biztonság, valamint a kutyák nyugalmának biztosítása.

 

Nappal a kutyád nálunk felügyelet mellett szaladgálhat, játszhat, ismerkedhet a környezettel. Némi felár ellenében kiképzőnk a kutyaiskola területén, kérésedre engedelmességi és ügyességi képzésben részesíti kutyádat, így idegrendszerét is megdolgoztatjuk. Kialakítottunk egy szökés biztos elkerített kertrészt, melyben a nem összeillő kutyák elkülöníthetőek, hogy ők se kényszerüljenek nélkülözni a szabadság érzését. Ha idősebb vagy kis mozgásigényű a kutyád, vagy csak nyugalmat szeretnél neki, erre is lehetőséget biztosítunk.                     

 

Éjszakára az ebeket biztonságuk érdekében nekik kialakított kutyaszobában, vagy kennelekben helyezzük el. A kutyaszobában lakás körülményeket teremtve, igazán otthonosan fogja érezni magát kedvenced. A kertben tartott kutyáknak nagyméretű kenneleket építettünk, így elkerülve a szűk helyre való bezártság okozta frusztrációkat.

 


 

Nálunk különböző elhelyezési módok közül választhatsz a kutyád igényeihez mérten.

– Kutyaszoba: itt lakáskörülmények várják kutyádat, kényelmes kanapén és puha fekhelyeken pihenhet kedvenced.

– Fűtött nagyméretű kennel: meleg igényesebb kutyáknak a hőszigetelt és padlófűtéses kutyaházaink téli időszakban is kellemes pihenést biztosítanak a szabad levegőn történő játék és lemozgatás után.

– Nagyméretű kennel: elsősorban kertben kint tartott kutyák számára ajánljuk itt hőszigetelt kutyaházak várják kedvencedet

Ellátás, gondozás

Minden esetben kutyakiképző látja el, gondozza a kutyádat. Elsődleges szempontnak tartjuk, hogy szakképzett személyzet gondoskodjon kedvencedről.

Táplálás

Többségében az általad hozott táppal etetjük kedvencedet. Lehetőség van arra is, hogy mi etessük kutyádat valamelyik prémium minőségű tápunkkal.

Köztudott, hogy vannak kutyák, akik nem szívesen eszik a tápot, házilag elkészített táplálékhoz szoktak, vagy egyáltalán nem táplálhatók előre készített száraz táppal. Amennyiben előre jelzed, lehetőséget kínálunk az általad összeállított főtt, vagy nyers táplálék etetésére is.

 

A szolgáltatás díjáról  itt olvashatsz