Szaktanácsadás

Munkatársunk otthonodban felkeresve ad tanácsokat gondozással, ápolással, tartással, táplálással, neveléssel, kiképzéssel kapcsolatban.

Szinte elengedhetetlen első kutyásoknak, kölyökkutya tulajdonosoknak és mindenkinek, aki fontosnak tartja, hogy kutyája a legoptimálisabb körülmények között, az őt körülvevő emberekkel teljes harmóniában élhesse napjait.

A kutyaközpontban egy team dolgozik, minden kiképzőnknek megvan a szakterülete, ahol kimagasló tudással rendelkezik, így mindig rendelkezésre áll a legmegfelelőbb munkatársunk az adott probléma megoldására.

Viselkedési problémák kezelése

Kiképzőink a legkülönfélébb viselkedési problémák orvoslásához adnak tanácsokat, dolgoznak ki gyakorlatsorokat az adott kutya viselkedésének megváltoztatására. Mindenre van megoldás, ha van rá elég idő!

Néhány viselkedési probléma, amikkel leggyakrabban találkozunk:

–  morog,támad etetés közben, rendellenesen védi a táplálékát

–  felugrál a vendégekre és a családtagokra

–  az idegeneket támadja az utcán

–  döngeti, kaparja az ajtót

–  más kutyák társaságában kezelhetetlen

–  felássa a kertet

–  mindentől fél közterületen

–  mindenhová vizel a lakásban

–  ugat, tombol, ha egyedül marad

 

kikepzo_berles (1)

Nevelés, kiképzés:

A kutya nevelése már a hazahozatal pillanatától elkezdődik. A kölyök életének első hat hónapja fontos időszak, ekkor az ebet ért hatások egész életének viselkedésére meghatározóak lehetnek. Ezért érdemes már az első időszakban kikérned kiképzőink tanácsait, így elkerülve a nevelésben elkövethető hibákat, melyek a későbbiekben nagyon megnehezítik az ebbel való együttélést. A nevelés vagy nevezhetjük divatosan szocializációnak, alapját képezi a kiképzésnek. A tanítás sokkal gyorsabb, tartósabb, eredményesebb egy olyan kutyánál, akit már célirányosan a megfelelő irányban neveltek, fejlesztették azokat a tulajdonságokat, melyek szükségesek a feladatok ellátásához.

 

Gondozás, ápolás:

Kiképzőink sok éves gyakorlati tapasztalat tükrében adnak kedvence egészséges életéhez nélkülözhetetlen tanácsokat (betegségek elkerülése, ápolással kapcsolatos módszerek)

 

szaktanacs_adas

 

Tartás:

Sokszor találkozunk a kutyatulajdonosokat felkeresve a tartási körülményekből adódó viselkedési zavarokkal, ezek kiküszöbölésével javítható az eb komfortérzete (nem megfelelő helyen lévő kutyaház, lakásban nem megfelelően kialakított körülmények a kutya számára, kennel helyének kialakításának tervezése).

Táplálás:

Cégünk több mint két évtizede van jelen az állateledel piacon, munkatársaink naprakész információkkal rendelkeznek a kutyák táplálásával kapcsolatban. Minden esetben a kutya szempontjait figyelembe véve látjuk el a legmegfelelőbb tanáccsal a táplálás lehetőségeiről a kiváló kondíció kialakításához.

 

A szolgáltatás díjáról   itt olvashatsz