Ingyenes kutyaszocializáció

Kerületünkben egyre több helyre nem engedik be a kutyákat  Ezért szeretnénk, hogy minél több kutyatulajdonos számára legyen elérhető az, hogy elengedhesse kutyáját egy biztonságos elkerített helyen. Nálunk ellenőrzött körülmények között szocializálódhat, játszhat fajtársaival kutyád. Nem kell attól tartanod, hogy a kutyádhoz hozzá nem illő fajtársakkal kell osztoznod ebben az időben. A szocializációs tréningen méret, kor és habitus szerint válogatjuk össze a kutyákat, hogy minél zökkenőmentesebb legyen az együtt töltött idő. 

A Kutyaközpont kutyaiskolában szombaton és vasárnap ingyenesen tartunk szocializációs tréninget kutyáknak 12 hónapos korig.

Minden esetben testméret szerint csoportosítjuk a kutyákat, természetesen kutyakiképző közreműködésével. Közösen alakítjuk ki a falka rendszerét és szabályait a kutyatulajdonosokkal. Rendkívül fontos, hogy hozzászoktassuk a kutyákat különböző ingerekhez, amikkel a hétköznapi életben is találkozhat.  Ilyenek lehetnek például kerékpár, mozgó babakocsi, hanghatások, zajok, vagy éppen egy esernyő kinyitása. A hozzászokás eredményeképpen a későbbiekben nem fogják elvonni a kutya figyelmét a környezetében történő események.

 

Ennek hatására a kutya viselkedése magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá válik, így a későbbiekben a bizonytalanságból, félelemből adódó agresszív, instabil viselkedés elkerülhető. Lehetőség nyílik a kiképzőktől tanácsokat kérni nevelési kérdésekben, valamint a helyes rangsor kialakításának lehetőségeiről.

Ingyenes foglalkozáson való részvétel feltétele:

póráz (foglalkozás megkezdésekor levesszük a kutyákról)

nyakörv, vagy hám

Foglakozások időpontja
Részletek>>>

Előzetes regisztráció nem szükséges.