Tanácsok hétköznapokra

Amikor megszületik az elhatározásod, hogy kutya nevelésbe és kiképzésbe vágod a fejszédet, biztos vagyok benne, hogy rengeteg kérdés fogalmazódik meg benned ezzel kapcsolatban. Elárulom neked, ha kedvencednek egészséges életet és optimális feltételeket szeretnél teremteni, sok időt fogsz eltölteni az ismereteidnek gyarapításával.

kutyakikepzes_haznal

Úgy gondolom, születése pillanatában senki sincs ezeknek az ismereteknek a birtokában. Az ilyen irányú tudást meg kell szerezned.

Gondold csak el, nem is olyan régen, többségében a kutyákat nem tartották lakásban, nem szállították őket rendszeresen autóval és sorolhatnám, hogy milyen változáson ment át az ő életük is.

Más és más feladatok megoldására kényszerül, aki lakásban, vagy aki kertben tartja kutyáját. Ebben a modulban olyan használható, kipróbált megoldásokat olvashatsz a kutyatartással kapcsolatban felmerülő problémák, kihívások megoldására, amiket te is fogsz tudni alkalmazni.

Megköszönném, ha azzal segítenéd a munkánkat, hogy megírod, miről olvasnál szívesen.

2 hozzászólás

  • Szabó Katalin szerint:

    Heló.Nekem egy 8 hónapos magyar vizsla -beagle (inkább vizsla) keverékem van és amiről szívesebben olvasnék, hogy mi oka lehet annak hogy még nem szobatiszta és hogy szoktassam rá (őszintén minden tőlem telhetőt megprobáltam,sikertelenül) , vagy hogy hogyan szoktassam le a farkasüvöltésről, rongálásról. Lehet Házőrzésre tanítani valahogy? Vagy arra hogy ne legyen minden idegennel olyan barátságos? Köszi, tisztelettel!

  • Végh Tamás szerint:

    Szia Katalin! Jó kérdések dolgozni fogunk rajta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.